"Lepo, dobro jutro, dragi moji, gledalke in gledalci ! Obljubila sem si, da bom to nase zadnje skupno jutro, poskušala napolniti z ljubeznijo in veseljem! Mi bo uspelo ?

 

Vse kar je bilo povezano s petkovimi jutri v zadnjih 2 letih, je bilo lepo, zanimivo, navdihujoče ! Zakaj imam tako neskončno rada pogovore, zakaj v vsakem človeku vidim njegovo enkratnost, zakaj sem z vašo pomočjo stopila na pot raziskovanja življenja, ne vem, vem pa, da ste tudi vi, moji gledalci , lačni lepega, dobrega in lačni sprejetja ! Pravkar sem prebrala 40 pravil ljubezni: »Vse in vsakdo je povezan skozi nevidno mrežo zgodb. Če se zavedamo ali ne, vsi smo del tihega pogovora. Ne škoduj! Vadi sočutje! In ne opravljaj za nikogaršnjim hrbtom - tudi nedolžne opazke ne daj! Besede, ki pridejo iz naših ust ne izginejo, ampak so za vedno shranjene v neskončnem prostoru in bodo prišle, ko bo treba, k nam nazaj! Bolečina enega nas vse prizadene. Veselje enega človeka vsem narise nasmeh na ustnice!«

 

Zelo si želim , da se poslovimo z ljubeznijo v srcu! Sicer pa se samo iz petkovega jutra selim v sobotno noč ! Za beli, visok dan, bo preteklo se nekaj vode! Vaša pozornost in ljubezen, me podpirata, vi mi dajete moč in vero, da sem na pravi poti, da vas zanima iskrenost, da vas zanimajo pogovori, ki odpirajo srca in vrata naših življenj na široko!", je v zadnjem uvodniku zapisala Zvezdana! 

 

Zvezdana v svoji zadnji oddaji Dobro jutro do zadnjega ni vedela, kdo se bo usedel na tribuno, kdo so njeni gostje! Nato pa so se odprla vrata studia in vstopili so Zvezdanin gostje, ljubi in bližnji! Zvezdano so v studiu presenetili: Zvezdanina mama Terezija Mlakar, Maja Martina Merljak, Nina Valič, Marjan Ogorevc, Varja Kališnik, Maja Debevc, Nina Jeralič, Mojca Majerle, Ana Drevenšek, Gašper Grošelj, Jana Pristovšek in Zoran Železnikar! Kliknite na video in so oglejte najbolj čustveno oddajo Zvezdana!