Zvezdana Mlakar z Alenko Tetičkovič osebno o materinstvu v zrelih letih

Alenka Tetičkovič pri skoraj 43. letih pričakuje drugega otroka!"Dobro in lepo jutro želim! Zadnje majsko jutro v tem letu, si lahko zamislite kako čas beži ! Minljivosti nas je malce strah, pa vendar je minljivost tudi lepa, se je pa premalokrat zavedamo! Če bi jo zares ozavestili, bi vsak trenutek svojega življenja živeli polno, najlepše kot znamo in ne bi tratili časa za grde stvari, kajne?

 

Alenko Tetičkovič sem spoznala pod kostanji ob Ljubljanici, vso navihano, lepo, razigrano, polno igralskih sanj! Mislim, da sem jo potem videvala v majhnem rdečem kabrioletu z vetrom v laseh, zagotovo pa na športnem kolesu v brezpotjih naših gora. Odlična igralka, večkrat prezrta, pogumna in glasna, njen smeh mi doni v ušesih, ko mislim nanjo ! Z leti postaja sočnejša, ostaja vroča in neizmerljiva v letih! Je take vrste baba, kot rečemo mi Štajerci močnim ženskam, ki pri 43 letih veselo pričakuje svojega drugega otroka! Za ta korak je potrebna neskončna ljubezen do življenja! To silo poganja lahko le ljubezen in tudi njo si je morala prislužiti! Vesela sem,da lahko delim njeno lepo, zanimivo in nemalokrat težko zgodbo z vami!", pravi Zvezdana. 

 

V studiu oddaje Dobro jutro sta se srečali sve prijateljici in se odkrito lotili starševstva, materinstva v zrelih in manjzrelih letih in očetovske vloge. Alenka nam je tudi odkrila, da se je prepustila trenutku in da 8. letna hčerka Toja zelo težko pričakuje bratca ali sestrico. Dotaknili pa sta se tudi težkih tranutkov partnerstva. Oglejte si pogovor! 

Zvezdana Mlakar s Heleno Kodrič Mori o čudežu iz epruvete!

Zvezdana Mlakar s Heleno Kodrič Mori odkrito o težavah s plodnostjo! Inspirativna zgodba upanja!"Dobro jutro, drage moje gledalke in gledalci! Naša jutra so lepa kajne, jaz se jih veselim in imam vedno, preden stopim pred kamero, tremo! Se čudite, da po toliko letih se vedno čutim mravljince v trebuhu ? To je velika odgovornost, da boste z jutrom, ki sem ga pripravila za vas, zadovoljni!
Ste kdaj premišljevali, kako neskončno modra je mati narava? Kako do potankosti je uredila ta svet? Kako je ustvarila ljubezen in z njo povezala nadaljevanje nase vrste, da v lepih in toplih čustvih spočnemo novo življenje in ga pospremimo z njimi v življenje ! Seveda je zraven tudi nagon, da je sila življenja resnično nepremagljiva!
Včasih pa nas duša otroka ne more obiskati! Včasih se zalomi! Zadnje čase vse prevečkrat ! Takrat smo žalostni, obupani in želja se včasih spremeni v obsedenost...moja sorodnica se je skoraj 10 let trudila z nadčlovesko močjo , da bi zanosila ! Tik preden je obupala, so ji v epruveti ustvarjena dvojčka uspešno presadili v telo! Njene kalvarije nisem cisto razumela, ker nisem bila nikoli na njenem mestu ! Ko pa sva se zadnjic pogovarjali o predsodkih, da je " premagala " naravo, mi je prišlo na misel, da nas je tudi mati narava naredila taksne, da se s svojim znanjem znamo in zmoremo uspešno učiti od nje, jo posnemati! Hvala, mati narava, da si nam dala tudi to možnost!", je zapisala Zvezdana. 

Zvezdana Mlakar se je s Heleno Kodrič Mori, avtorico slikanice "Jaz, Sima Mori - čudež iz epruvete", pogovarjala o izkušnji z neplodnostjo. S partnerjem Smiljanom Morijem sta se vrsto let trudila, da bi spočela otroka in se odločila tudi za posvojitev iz tujine. Zgodba pa se je zelo srečno končala! 

 

Zvezdana Mlakar z onkologinjo Vesno Robič Sgerm, dr. med.,o kelaciji

Zastrupljeni smo s težkimi kovinami! Vendar, obstaja rešitev - kelacija!"Dobro, lepo in veselo jutro, vam želim! Zadnje mesece delam pozno v noč in moja jutra niso preveč rožnata, ampak samo do trenutka, ko zagledam vse to zeleno, sveže okoli sebe! Če me pozdravi se sonce, v trenutku pozabim na vse prekratke noči! Vedno si moramo najti kaj, kar nam pomaga, da so naši dnevi lepi!

Rada sem močna, zdrava in čila ! Se spomnim, da  sem bila nazadnje v bolnišnici,ko sem po nesreči padla po stopnicah ! Za vsak slučaj so me zadržali! Zjutraj pri zajtrku sem pozorno ogledovala svoje sotrpine v sobi, kar strah me je postalo, koliko trpljenja sem zagledala! Za zajtrk smo dobili kos kruha, mazljiv sir in skodelico kakava, potem pa so začeli deliti tablete! Delili so odvajalne tablete, ki bi nam pomagale na stranišče ! Prijela me je sveta jeza ! Kaj pa zdrav zajtrk, voda z limono, žlička kurkume, pol žličke cimeta ! Pa skuta... Potem ne bi potrebovali tablet ! Dragi moji, danes misliti s svojo glavo, pomeni, da se odločimo, da ne bomo živeli brezglavo, zato, da bomo potem zapravljali za zdravila in razne posege! Misliti s svojo glavo, pomeni, da se izobražujemo, da skrbimo zase, da ne podpiramo raznih industrij, ki veselo bogatijo na račun naših bolezni! Misliti s svojo glavo pomeni misliti PREJ! Torej zdaj!", pravi Zvezdana.

Zvezdana Mlakar je s specialistko onkologije in radioterapije, Vesno Robič Sgerm, dr. med, govorila o tem, kako zastrupljeno je naše telo z živim srebrom, kadmijem in svincem in kako slabo skrbimo za naše srce. Vendar obstaja rešitev – KELACIJA, več kot 200 let stara metoda, ki zdravi, razstruplja in pomlajuje. Več o kelaciji boste izvedeli, če boste kliknili na video!