Rebeka Dremelj: "Živela sem zaigrano življenje"

Oglejte si najbolj iskren pogovor z eno od najprepoznavnejših medijskih osebnosti!"Moj problem v življenju je ta, da vedno skušam ugajati okolici in da sem se vedno ukvarjala s tem, kaj bodo drugi rekli. Ko zdaj pogledam nazaj vidim, da sem zelo dolgo časa živela zaigrano življenje. Živela sem življenje, ki so ga drugi želeli od mene," je v premierni oddaji Zvezdana povedala ena izmed najprepoznavnejših medijskih osebnosti. Rebeka Dremelj je v pogovoru z Zvezdano Mlakar iskreno spregovorila o boju z rakom, o dvomih in strahovih, ki jih je prinesla ta življenjska preizkušnja, in o spremembah, ki jih je bila primorana storiti v svojem življenju. Najbolj iskren večerni pogovor si oglejte v priloženem videu! 

 

 

 

 

Prihaja Rebeka Dremelj!

Premiera oddaje Zvezdana to soboto, 27. junija ob 22:30 na TV SLO 2!V premierni oddaji bo Zvezdana gostila eno od najbolj prepoznavnih medijskih osebnosti pri nas, pogumno in močno poslovno žensko in pevko, ki pa je v prvi vrsti Šajanina mama. Rebeka Dremelj se bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar pokazala v povsem novi, čustveni in iskreni luči.

 

Rebeka je iskreno spregovorila o eni izmed najtežjih preizkušenj v njenem življenu. V pogovoru jo boste gledalci spoznali predvsem kot mamo, ki se je ob tako pretresljivi novici zbala za svojo hčerko Šajano.  

 

Kaj vse se bo dogajalo v novi oddaji Zvezdana, ki bo prvič na sporedu v soboto, 27. junija ob 22:30 na TV SLO 2, pa si oglejte v priloženem videu! 

 

 

Zvezdana: Lahko si obetate iskrene pogovore o zamolčanih temah!

Premiera oddaje v soboto, 27. junija ob 22:30!

Podiranje tabujev. Intimne življenjske zgodbe. Čustveni pogovori. To je nova oddaja Zvezdana!

 

Zvezdana Mlakar bo v intimnih pogovorih razkrivala življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim edinstvenim in neposrednim slogom bo tudi v svoji novi oddaji vodila pogovore temperamentno, strastno, iskreno in drzno. Razbijala bo predsodke in podirala tabuje. Brez sodb in sprenevedanj, razmišljujoče, poglobljeno, neposredno in brez patetike. Na vse življenjske zgodbe svojih gostov se bo odzvala osebno in črpala iz lastnih izkušenj. Zvezdana svojim gostom ne bo le sogovornica, ampak tudi zaupnica, zato gledalci lahko pričakujejo s čustvi nabite in intimne pogovore! 

 

 

»Sem ena izmed redkih žensk v zrelih letih, ki se pojavljajo na televizijskih ekranih, kar je po svetu sicer ustaljena praksa, v Sloveniji pa z izjemo novinark v informativnem in izobraževalnem programu, takšnih zrelih ženskih televizijskih osebnosti skoraj ni. Tako – vsaj upam – podiram tudi kliše, da so ženske v zrelih letih nezanimive, da s svojo modrostjo, izkušnjami spadajo med staro šaro, da nimajo kaj povedati in da je zrelost neatraktivna za televizijske zaslone. Vsekakor ne bom dolgočasna in lahko si obetate iskrene pogovore o zamolčanih temah, ki bodo burile duhove in spodbujale k razmisleku. Smeh in pogum sta nalezljiva! Kot tudi ljubezen do življenja!« pravi voditeljica nove večerne pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar.

 

Fotografija: Dejan Nikolič