Saša in Gregor, Suzana in Danilo, Tamara in Klemen, Nina in Primož, kdo je naslednji? 

 

Recita "DA" in sklenita vajino zvezo na najbolj spektakularni, čustveni in odmevni poroki, kar sta jih doživela!

 

K sodelovanju vabimo vse pare, ki v kratkem načrtujejo poroko.

Leta ne štejejo. Edino, kar šteje, je ljubezen.

 

Prijave s fotografijo, opisom in osnovnimi podatki zbiramo na naslovu poroka@rtvslo.si do 11. 2. 2016!

 

Ne pozabita pripisati, zakaj si želita Tv-poroke oddaje Dobro jutro in vajin opis naj bo čim bolj izčrpen in jasen.  Opišita tudi, kaj je tisto, kar vajino zvezo naredi posebno, čarobno, kaj ljubita in obožujeta drug pri drugemu. Priložita lahko več fotografij, morda je najbolje, da izbereta tiste, ki o povedo nekaj o vajinem skupnem življenju! Veseli bomo tudi različnih predstavitvenih filmov, videov, ki jih bosta posnela sama - naj bodo razgibani in inovativni! Veselimo se prijav! 

 

Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali 4 finaliste, ki bodo skušali prepričati komisijo na avdiciji. Predvsem pa je njihova glavna naloga, da prepričajo gledalce, saj prav oni odločajo o zmagovalnem paru.

 

Televizijska poroka je akcija, ki poteka v okviru oddaje Dobro jutro na Televiziji Slovenija. S televizijsko akcijo oddaja Dobro jutro odpira teme, ki so povezane s poroko, partnerskimi in družinskimi odnosi. V času, ko razpade vsak tretji zakon, želimo z akcijo spodbuditi mlade pare k poroki, k odgovornemu partnerskemu življenju in tudi na ta način odpirati teme, ki zadevajo družinsko življenje in medsebojne odnose. Statistika kaže, da število samskih v Sloveniji narašča, zato z akcijo spodbujamo razmislek o prednostih in pasteh, ki jih prinaša partnerstvo v dvoje. O tem razpravljamo s strokovnjaki, gledalci in izbranimi pari, na koncu pa z gledalci prek glasovanja izberemo par, ki je najbolj ‘zrel’, najbolj primeren za skupno življenje.

 

Televizijsko poroko smo pripravili že štirikrat, zaradi odličnega odziva gledalcev, in sodelujočih akcijo začenjamo tudi v letošnji sezoni.

 

Akcijo TV-POROKA 2016 boste lahko spremljali vsak ponedeljek v oddaji Dobro jutro in vsako soboto v oddaji Zaljubljeni v življenje.

 

Spomnili se bomo vseh parov, ki so svojo zvezo že potrdili v naših preteklih akcijah. Predstavili vam bomo nove tekmovalce in z vami spremljali napet boj za zmagovalca. Kakšna bo obleka? Šopek? Vabila? Prstani? Torta? Zaobljuba? Kdo bo pel?

 

Bodite z nami in ne zamudite TV POROKE 2016!