Tamara in Klemen Bračko sta se leta 2014 poročila na veliki in pravljični Tv-poroki oddaje Dobro jutro, na prekrasnem Ljubljanskem gradu. Mnogim je ostala v spominu žareča nevesta Tamara, ki je takrat pričakovala njuno prvorojenko Kim. Tamara je prejšnji ponedeljek v studiu oddaje Dobro jutro ponosno ponovno pokazala nosečniški trebušček, v katerem se tudi tokrat skriva punčka!

 

Tamaro in Klemena smo tudi preizkusili, kako se bosta spopadla z obdobjem "zakajčka", v katerega vstopa že skoraj 3 letna Kim in starša sta v studiu morala odgovoriti na nekaj zelo zanimivih "zakajev". Kliknite na priložen video! 

 

Spomini na Tv-poroko so še želo živi, še se spominjata vožnje s kočijo, svatov v nestrpnem pričakovanju, stopinj po rdeči preprogi in večnega, prelepega "da"! Klemen ne bo nikoli pozabil Tamarinega presenečenja, na grajski ploščadi so ju pričakali kolegi motoristi in stekle so vroče solze sreče! 

 

Parom, ki razmišljajo o prijavi, sporočata, da naj se prijavijo čim prej, saj je Tv-poroka enkratno in nepozabno doživetje!  

 

Recita "DA" in sklenita vajino zvezo na najbolj spektakularni, čustveni in odmevni poroki, kar sta jih doživela! Pohitita, saj prijave zbiramo do 11. februarja, iščemo nov par, ki se bo poročil na Tv-poroki oddaje Dobro jutro! Vaše prijave lahko pošljete s pomočjo spletnega obrazca: http://dobrojutro.rtvslo.si/prijavnica/569c11ed48e88e1e07bf142d, ali pa jih pošljite po elektronski pošti na poroka@rtvslo.si!

 

Ne pozabita pripisati, zakaj si želita Tv-poroke oddaje Dobro jutro in vajin opis naj bo čim bolj izčrpen in jasen.  Opišita tudi, kaj je tisto, kar vajino zvezo naredi posebno, čarobno, kaj ljubita in obožujeta drug pri drugemu. Priložita lahko več fotografij, morda je najbolje, da izbereta tiste, ki o povedo nekaj o vajinem skupnem življenju! Veseli bomo tudi različnih predstavitvenih filmov, videov, ki jih bosta posnela sama - naj bodo razgibani in inovativni! Veselimo se prijav!