Gledalci in gledalke oddaje Dobro jutro so  izbirali že četrti par, ki se bo poročil na veliki televizijski poroki. To sta Nina Jeralič in Primož Jeralič. Pred televizijskimi kamerami se bosta poročila na spektakularni poroki v Postojnski jami.

 

Še preden se je začela pomlad, so ustvarjalci oddaje Dobro jutro pred televizijskimi kamerami poročili Nino Jeralič in Primoža Jeraliča. V Postojnski jami so zapečatili ljubezen,ki ne pozna ovir, ki je močnejša od življenja. Nina in Primož sta imela moč, da sta premagala težko Primoževo poškodbo, ki ga je prikovala na invalidski voziček. Imela sta voljo, da si kljub težki preizkušnji ustvarita ljubko družino. Imela sta pogum, da sta si večno ljubezen obljubila pred očmi tisočev in tisočev gledalcev javne televizije. Nina in Primož sta navdih, prinašata upanje za vse, ki so se v partnerskih odnosih znašli pred najtežjimi preizkušnjami. Nič ni nemogoče, nam sporočata. Nikoli nista igrala na karto pomilovanja, gledalci so to prepoznali in ju nagradili. Gledalci jutranje oddaje, ki so sodelovali pri glasovanju, so podporniki in priče neskončno močni ljubezni.

 

Njuna zgodba se je začela pred šestimi leti. Oba sta športnika, združil pa ju je Primožev trener. Nina je prišla na ogled tekme in Primožev trener atletike jo je povprašal, kaj počne na stadionu. Malo v šali in malo zares mu je povedala, da išče fanta, trener pa jo je vprašal, kakšnega. Po opisu je prijel v roke mobilni telefon in poklical Primoža. In sledili so zmenki, ki so prerasli v ljubezen in partnerstvo. Pravita, da je njuna ljubezen postala brezpogojna, kar sta dokazala ob Primoževi poškodbi. Primož je pri padcu na smučišču priletel v deblo,  postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku. Bilo je težko za oba, čakala ju je dolga rehabilitacija, a sta skupaj premagala težko življenjsko preizkušnjo. Prepričana sta, da jima je dano, da sta prijatelja, zaveznika in ljubimca, ki si stojita ob strani.  Zdaj sta starša dvema otrokoma, sadove svoje ljubezni pa sta sedaj še okronala z veličastno poroko, ki se je zgodila v začetku meseca marca 2015 v veličastni Postojnski jami.

 

V televizijski akciji TV-POROKA so se prijavljeni par soočili z različnimi strokovnjaki s področja partnerskih odnosov. V akciji smo veliko razpravljali o medosebnih odnosih in se spraševali, kako postaviti temelje za zdrav in trden partnerski odnos. Gledalci so prisluhnili različnim iskrenim življenjskim zgodbam parov, analizirali njihove izkušnje in se iz njih poskušali kaj naučiti. In akcija TV-POROKA se nadaljuje... 

 

T. B.