Nina in Primož Jeralič še bolj pogumno korakata v življenje, k novim izzivom in novim zmagam! Še vedno ostajata vzor mnogim, saj je to ljubezen, ki vztraja, ne izbira in gori s čedalje močnejšim plamenom! 

 

Nina in Primož sta vzor mnogim, Primož pa je s prepoznavnostjo postal tudi idol mnogih invalidov. Zaradi Primoževe vztrajnosti in borbenosti se čedalje več mladih invalidov odloča za parakolesarstvo, Primož pa je kot prvi parakolesar prejel tudi priznanje Kolesarske zveze Slovenije za izjemne dosežke na področju parakolesarstva. 

 

16. marec 2016 bo prelomen! Primož bo takrat izvedel, ali je dosegel normo za nastop na paraolimpijskih igrah, ki se bodo letos poleti odvile v Riu de Janeiru. Celo poletje je garal, se udeleževal številnih tekem in nizal dobre rezultate. Sedaj stiskamo pesti, da bo tudi Primož Jeralič med tistimi, ki bodo pripravili prtljago za odhod v vročo Brazilijo! 

 

Poroka v Postojnski jami bo za vedno ostala v njunem srcu in rada si jo ponovno ogledata. Najbolj navdušena pa je mala tri in pol letna Neža, ki ne more pozabiti svoje enkratne rožnate obleke in "princeske mami", ki se je s "frajerskim" očetom pripeljala na glavno prizorišče televizijske poroke. Neža, tudi mi ju ne bomo pozabili! Čisto jasnega odgovora na vprašanje, ali se bo družina povečala še za enega člana, nismo dobili. Morda, nikoli se ne ve!  

 

Naša akcija Tv-poroka pa se ponovno začenja! Iščemo nov par, ki se bo poročil na Tv-poroki oddaje Dobro jutro! Vaše prijave lahko pošljete s pomočjo spletnega obrazca: http://dobrojutro.rtvslo.si/prijavnica/569c11ed48e88e1e07bf142d, ali pa jih pošljite po elektronski pošti na poroka@rtvslo.si!

 

Pošljite tudi vajini fotografiji, kratek opis in nam zaupajte, zakaj si želite poročiti na Tv-poroki oddaje Dobro jutro! Leta niso pomembna, pomembna je le ljubezen! 

 

Pripravila: T.B.