Bistvo vseh napitkov je, da so popolnoma preprosti za pripravo!

 

Pomarančni sok s spirulino. Velikokrat je med dopustom težje skrbeti za zdravo prehrano, sploh za pripravo kakšnih zelenih smutijev, zato Savina priporoča, da imate vedno s seboj spirulino.  Pomarančni sok pa dobite v vsaki restavraciji ali baru. Vanj preprosto zamešajte dve veliki žlici spiruline in popolni zeleni napitek je pripravljen. Napitek je odličen za zaščito kože, saj je spirulina alga, ki polna klorofila. Preprečuje tudi alergijo na sonce in zagotavlja lepo porjavitev kože.

 

Voda s himalajsko soljo. Tudi himalajsko sol imate vedno lahko s seboj.  Savina svetuje, da poleti litru vode dodate ščepec himalajske soli. Takšen napitek preprečuje dehidracijo, napolni celice z minerali in preprečuje zastajanje vode. Več vode s himalajsko soljo ženske spijemo, manj celulita imamo!

 

Kokosova voda. To je nektar življenja, voda bogov in napitek lepote. Zagotavlja popolno hidracijo in je polna dragocenih mineralov. Celice jo obožujejo, aktivira tako njihovo razstrupljanje, kot pomlajevanje. Pitje kokosove vode izboljšuje tudi videz kože in ščiti kožo pred poškodbami zaradi sonca.

 

 

Za letošnje poletno branje na plaži pa Savina svetuje naslednje knjige:

 

Trening intimnosti in večne ljubezni, David Deida.  Savina zanjo pravi, da ji je popolnoma spremenila življenje in jo odprla za pravo partnerstvo. David Deida opisuje moško in žensko polarnost ter nam pomaga razumeti, zakaj smo, kjerkoli že smo v intimnih odnosih.

 

Prodor medicine čez meje mogočega, Suzanne Somers. V tej knjigi boste našli 16 osupljivih pričevanj zdravnikov in najnaprednejše metode za dolgoživost in zdravo življenje.

 

Vojna umetnosti,  Steven Perssifield. Če se tudi vam dogaja, da si želite kakšno stvar dokončati, ustvariti, izpeljati, pa tega ne naredite do konca, vam bo ta knjiga razblinila vso meglo in vas izstrelila v kreativnost, Savina pravi, da jo bere vedno znova.