Pravila Sodelovanja

PRAVILA SODELOVANJA

Pravila nagradne igre "Zbudi se, Slovenija! "

 

Zbudi se, Slovenija! je nagradna igra, ki poteka vsak četrtek v živo v oddaji Dobro jutro na prvem programu TVS.  Tekmovalci v igri so naključni gledalci, ki pokličejo preko telefona. Kdo prvi pokliče, ima prvi možnost sodelovati pri tisti nalogi, nihče pa v istem dnevu ne sme sodelovati dvakrat.  

 

 1. V prvi igri gledalec po telefonu dobi nek IZZIV/NALOGO, ki mu jo postavi ekipa na terenu. Če mu uspe, prejme 60 evrov. Če v igri ni uspešen, denarja ne dobi nihče.

   

 2. V drugi igri gledalec preko telefona igra igro SPOMIN/ VISLICE/ KAJ SE SKRIVA. Če mu uspe, prejme 60 evrov. Če v igri ni uspešen, denarja ne dobi nihče.

   

 3. V tretji i igri gledalec po telefonudobi nek IZZIV/NALOGO, ki mu jo postavi ekipa na terenu. Če mu uspe, prejme 60 evrov. Če v igri ni uspešen, denarja ne dobi nihče.

   

 4. V četrti igri mora gledalec preko telefona ugotoviti, katero znano osebo smo »skrili« v studiu (nagrada 60 evrov). Gost s spremenjenim glasom odgovarja na vprašanja z da ali ne. V primeru, da gosta v določenem času tekmovalec ne ugane, denarja ne dobi nihče.

   

 5. V peti igri za 60 evrov se tekmuje v PANTOMIMI. Skriti gost v studiu mora s pomočjo kretenj in mimike, predvsem pa brez besed, 'ponazoriti' določen predmet/osebo/žival/kraj, …. Če gledalec na telefonski zveziv minuti ugane, kaj znani Slovenecpredstavlja, je nagrajen s 60 evri. Če tekmovalec v igri ni uspešen, denarja ne dobi nihče.

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra "Zbudi se, Slovenija! "

Pravila nagradnih iger
SODELUJ
NAGRADNA IGRA

ZBUDI SE, SLOVENIJA 3. maj 2018

Pravila nagradnih iger
SODELUJ