Sestavine:
2 tanka naan kruha ali lepinji
3 konzervi tunine
4 žlice grškega jogurta ali navadnega jogurta
30-40 gramov fete sira
nekaj listov sveže solate ali sveže špinače
1 sveža kumara ali okisana (kot za solato)
majhen šopek drobnjaka ali 1 mlada čebulica
2-3 žlice limoninega soka ali jabolčnega kisa
pest pinjol
 
Postopek:
Grški jogurt in feta sir dobro premešamo v fin namaz. Pinjole na ponvi brez maščobe popečemo do zlato rjave barve.
Namaz namažemo po celotni površini obeh tankih kruhov. Eno tretjino namaza prihranimo. 

Na sredini razporedimo zeleno solato, na kolobarje naribano svežo ali okisano kumaro in tunino, ter čez vse skupaj potresemo drobnjak in popečene pinjole. V preostali namaz vmešamo limonin sok in ga pokapamo čez razporejene sestavine. 
 
Jogurtov naan
 
Sestavine:
400 gramov ostre moke
150 ml jogurta
80 ml vode
20 ml oljčnega olja
1 žlica kisa
1 čajna žlička soli

Priprava: 
Moko zmešamo s soljo. Jogurt, kis, vodo in olje premešamo skupaj. Vlijemo k moki in zgnetemo mehko testo. Testo pustimo počivati 30 minut. Nato režemo stran majhne koščke in jih z rokami raztegnemo v tanek krog velikosti vaše ponve. Ponev premažemo z oljem samo za prvič, potem pa naane pečemo brez dodatnega premaza. Pečemo jih toliko časa na vsaki strani, da se na testu naredijo temne pike - nekje minuto na eni strani in minuto na drugi strani. Postopek ponavljamo toliko časa da zmanjka testa.